No Limit
No Limit
2012-01-25
Röviden zenekarunk életéről:2009 elején először a kisdobos (Lali) és a gitárvirtuózunk (Dani) kezdte el kibontakoztatni szárnyait Sárköziék pincéjében, a szomszédok nagy örömére. Ekkor még csak egy kis combo állt rendelkezésre, mely egy mikrofon és egy gitár terhelése miatt harcolt az életben maradásért.. ezekről a megmozdulásokról készült felvételeket a múlt sötét homályába próbáljuk rejteni?

A hangzás teljessé tételének igényében egy zongoristára és egy bőgősre volt szükség. Ezt Nikus és Lacee személyében találtuk meg. A legelső közös próba 2009.03.07.-én, 10 órai kezdettel esett meg. A szám, melyet először tanultunk meg: Smokie-tól a Stumblin in, melyet álmunkból felkeltve is eljátszunk oda-vissza.

A próbáink hangulatmenete immáron családias és vidámsággal teli. A fellépéseknek és a próbáknak köszönhetően már összeszokott társaságot alkotunk. Zenei műsorunkat próbáljuk egyre inkább színesíteni és bővíteni. De ügyelünk arra, hogy ne a mennyiség, hanem a minőség kerüljön előtérbe. Célunk, hogy zenei megnyilvánulásainkkal szórakoztassuk a hallgatóságot, és egy igazán ütős bulit kreáljunk!Jelszavunk: Bulizzunk határok nélkül, azaz No Limit!!